For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Polaris: Pro-Ride 2010 and up, all models in the Pro-Ride chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-11-2018, 12:54 PM
rags319 rags319 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Dec 2009
Location: Cedar Rapids, Ia
Age: 48
Posts: 380
Thanks: 161
Thanked 41 Times in 27 Posts
Rep Power: 1886227
rags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond reputerags319 has a reputation beyond repute
Default 2011 pro error code 176-4

Had this code and a voltage battery in bottom left of guage. Low voltage .And check engine light. Sled would start but wouldn't rev and gauge wouldnt light up till I tried reving up. 15 minutes later it started and ran good for next 2 1/2 days except for a quick bogg about 4 times the last day. Anyone know what that error could be.
Thanks in advanced
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — Error code Thread Starter — ak Forum — Polaris: Pro-Ride Replies — 1 Last Post — 12-04-2017 11:34 AM
Thread — M8 Error Code Thread Starter — fokus2k3 Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 1 Last Post — 07-19-2015 08:26 PM
Thread — 2011 800 E-Tec error code Thread Starter — Gherm77 Forum — Ski-Doo: XP Sleds Replies — 2 Last Post — 01-15-2014 03:50 PM
Thread — Error code 12 Thread Starter — CanyonRat Forum — Yamaha Replies — 7 Last Post — 01-06-2009 10:02 PM
Thread — Error Code 14? Thread Starter — sledskiing Forum — Yamaha Replies — 3 Last Post — 09-12-2008 11:27 PM

All times are GMT -6. The time now is 04:31 PM.

no new posts