For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Ski-Doo: REV Sleds 2004.5-200, all models in the REV chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-26-2018, 10:10 PM
barrettm82a1 barrettm82a1 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2017
Basic Member
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
barrettm82a1 is an unknown quantity at this point
Default 07 skidoo summit rev 800 tach not working and warning lights

Ok so i went riding the other day and the sled was great. Went home washed it and started up and put it in the garage and it was fine. The other day my son was on the sled and hitting the throttle and i could smell gas so i wanted to start it up and run it. Started right up but my tac doesn't seem to be working now and i have a couple of lights on, a engine management system light, low voltage light (no battery, rope start) and a engine overheat warning. also when i first started it the word "scale" would display and not go awaye which never happened before. Sled seems to run fine and reves up and moves but i haven't been able to take it out and test it full throttle to make sure. Any ideas?
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 02-27-2018, 05:12 PM
cubby's Avatar
cubby cubby is online now
Currently: Riding Atv's till the snow comes back
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,035
Thanks: 234
Thanked 264 Times in 172 Posts
Rep Power: 21474849
cubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond reputecubby has a reputation beyond repute
Default

Sounds like the relay went bad on you. Napa or any other car parts store will have them for a lot less then BRP. Bet it fixes your problem.
__________________
2016 T3 154"
2007 XRS 800 151" engine built by SHR
2013 Polaris 850xp
2015 Polaris 1000xp
2016 Polaris 170 RZR

Hold it pinned till you feel bad
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #3  
Old 03-02-2018, 07:56 PM
barrettm82a1 barrettm82a1 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2017
Basic Member
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
barrettm82a1 is an unknown quantity at this point
Default

put a new relay in and the problem is still there.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — 2018 RMK Pro 800 - flickering head lights, handwarmers not working Thread Starter — jeremyp111 Forum — Polaris: AXYS Replies — 12 Last Post — 01-16-2018 09:24 AM
Thread — gauges and warning lights all on 05 summit rev 800 Thread Starter — davidb Forum — Ski-Doo Replies — 0 Last Post — 03-10-2008 01:59 PM
Thread — 2007 800r tail light and tach lights quit working..help !!!! Thread Starter — ak_tinner Forum — Ski-Doo Replies — 8 Last Post — 12-28-2007 12:31 PM
Thread — Please Help! Electrical Problem On 2006 800, No Lights, Tach Thread Starter — mountainhorse Forum — Ski-Doo Replies — 4 Last Post — 12-17-2007 09:39 PM

All times are GMT -6. The time now is 07:23 PM.

no new posts