• I've received emails and PM's asking me about "Group Buys" and promotions.

    A Group Buy here on SnoWestOnline.com would be a situation where a normal member (non vendor or mfg) personally collects orders from other members. That member then uses those orders to negotiate a better price with the Vendor/Mfg for HIS/HER "Group" of buyers.

    Here is an example of a viable "Group Buy"

    http://www.snowestonline.com/forum/showthread.php?t=269222

    A promotion that has the words "Group Buy" in the title is still a promotion, and from the rules that were handed down to me by Harris Publications is that non-advertisers cannot run promotions or open sales programs on the forums outside of the swapmeet.

    If a members wants to become a group buy manager, maintain a thread and collect the funds and negotiate a group buy... as a member, you are welcome to do that as long as you are not attached to the business of the vendor or Mfg.

    If you are a vendor/MFG and you want to offer an EXCLUSIVE "SnoWestOnline ONLY" promotion that is exclusive to snowest readers, please contact me and you'll be able to put it up in the Polaris forums.

    Also, before any vendors/mfgs get all "riled up" over this know that the moderators are strictly volunteers and do not receive a dime from any advertising $$ spent on this site.

    As ALWAYS, since DAY ONE of me becoming a moderator, I have pioneered, supported and encouraged vendors and mfgs in getting the word out to our readers with "New Product Announcements.

    Have a great season.

    From this point on, all vendors/mfg's promoting Pre-Season tiered sales programs, in the Polaris Forums, that are not paid advertisers will be appropriately moved to the swapmeet section of the forums.

    MH

half of lights work??

olymon

Well-known member
I just realized the other day that my lights on my tach and speedo do not come on. This is on my Gen II xc 600twin chassis that I swapped a 680 ultra motor into. The head light works but I started the sled at night and noticed that the speedo and tach do not light up?? does anybody know which wires I can check to see if I should have voltage up at the tach and speedo. Is there a jumper that might be missing coming off of the ultra stator that powers them normally. I'm just trying to narrow down the wire that I can tie into to make the lights work. I would appreciate any help out there.
 
Premium Features