• I am getting worn out moving your "For sale" threads, including loosely veiled sales pitches for "How much is it worth) or Wanted to buy to the swapmeet.

    I will no longer be moving them for you as I have been in the past.

    Some days are 20 per day.

    If I see it, it will get deleted.

    I try to help you...please try to help me.

    Thanks.
  • .
  • I've received emails and PM's asking me about "Group Buys" and promotions.

    A Group Buy here on SnoWestOnline.com would be a situation where a normal member (non vendor or mfg) personally collects orders from other members. That member then uses those orders to negotiate a better price with the Vendor/Mfg for HIS/HER "Group" of buyers.

    Here is an example of a viable "Group Buy"

    http://www.snowestonline.com/forum/showthread.php?t=269222

    A promotion that has the words "Group Buy" in the title is still a promotion, and from the rules that were handed down to me by Harris Publications is that non-advertisers cannot run promotions or open sales programs on the forums outside of the swapmeet.

    If a members wants to become a group buy manager, maintain a thread and collect the funds and negotiate a group buy... as a member, you are welcome to do that as long as you are not attached to the business of the vendor or Mfg.

    If you are a vendor/MFG and you want to offer an EXCLUSIVE "SnoWestOnline ONLY" promotion that is exclusive to snowest readers, please contact me and you'll be able to put it up in the Polaris forums.

    Also, before any vendors/mfgs get all "riled up" over this know that the moderators are strictly volunteers and do not receive a dime from any advertising $$ spent on this site.

    As ALWAYS, since DAY ONE of me becoming a moderator, I have pioneered, supported and encouraged vendors and mfgs in getting the word out to our readers with "New Product Announcements.

    Have a great season.

    From this point on, all vendors/mfg's promoting Pre-Season tiered sales programs, in the Polaris Forums, that are not paid advertisers will be appropriately moved to the swapmeet section of the forums.

    MH

2020 Patriot 850 174 with Silber

Jan 25, 2017
24
2
3
My brother purchased the above sled. It has about 100 miles on it now the last two trips we have some pretty significant issues. Last weekend we spend a good day of riding and after sitting for a while and then taking it began to show Detonation on the display and would barely run. We figures moisture had gotten in and something was freezing up as the snow was really deep and we had rolled it over few times getting it unstuck. This weekend, after riding for about an hour with a lot less snow and it ran out of power with nothing showing on the display. It sat for a while and then it began working again with a few sputters here and there. As we got lower in elevation it seemed to improve so we continued to ride. After about 45 minutes it began to seem like it went back into limp mode with no power. We were able to get it out but can't figure out what is occurring. We generally start at about 3300 feet and climb up to 6000 feet and play around. Running straight av gas with a 5 lb spring. The two previous trips to the last two it ran like a champ. Any thoughts?

Thanks
 

Snowman.PRO.

Member
Lifetime Membership
Dec 16, 2015
208
16
18
MN
I'd guess relays if it was a 800 but the 850s electrical system is supposed to be improved.
 

mt.sledder

Well-known member
Lifetime Membership
Nov 28, 2007
293
126
43
Saskatchewan
My brother purchased the above sled. It has about 100 miles on it now the last two trips we have some pretty significant issues. Last weekend we spend a good day of riding and after sitting for a while and then taking it began to show Detonation on the display and would barely run. We figures moisture had gotten in and something was freezing up as the snow was really deep and we had rolled it over few times getting it unstuck. This weekend, after riding for about an hour with a lot less snow and it ran out of power with nothing showing on the display. It sat for a while and then it began working again with a few sputters here and there. As we got lower in elevation it seemed to improve so we continued to ride. After about 45 minutes it began to seem like it went back into limp mode with no power. We were able to get it out but can't figure out what is occurring. We generally start at about 3300 feet and climb up to 6000 feet and play around. Running straight av gas with a 5 lb spring. The two previous trips to the last two it ran like a champ. Any thoughts?

Thanks
Did you find out what your issue was???
 
Premium Features