For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Suggestions and User Feedback Got an idea or comment about how things could work better on SnoWest? Post it here.This is your forum to let SnoWest know what you think about the forums.
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-11-2017, 11:51 PM
LoudHandle LoudHandle is online now
Currently: Wrapping up my current builds, so I can start building my M-AXYS
Join Date: Apr 2011
Location: Valdez, AK
Age: 51
Posts: 3,648
Thanks: 368
Thanked 1,702 Times in 1,040 Posts
Rep Power: 21474846
LoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond repute
Default Fix the Email notifications and replace the missing last post button

Maybe it's just me; but none of the links in my E-mailed notifications (In the last two-three days) (when clicked on) loads at all. And while try to view the latest post, after logging on to Snowest; the Jump to the last post button is missing from every thread. Christopher and / or his assistant are failing us.
__________________
ALASKA
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 09-12-2017, 02:42 PM
Idcatman3's Avatar
Idcatman3 Idcatman3 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2007
Location: Idaho Falls, Idaho
MODERATOR: Premium Member
Age: 33
Posts: 1,598
Thanks: 128
Thanked 372 Times in 253 Posts
Rep Power: 21474847
Idcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond reputeIdcatman3 has a reputation beyond repute
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by LoudHandle View Post
Maybe it's just me; but none of the links in my E-mailed notifications (In the last two-three days) (when clicked on) loads at all. And while try to view the latest post, after logging on to Snowest; the Jump to the last post button is missing from every thread. Christopher and / or his assistant are failing us.
This button?


If that's not showing up, try different layout options using the layout option in the dropdown at the bottom of (I believe) every page.

As for the links, please provide one that isn't working for you, as well as browser info.
__________________
Arctic Cat 1M and PS Moderator

'04 1M 1500 162" Challenger Extreme, M8 rear suspension, Custom jetting, clutching and gearing
Reply With Quote


1 out of 1 members found this post helpful. Rate this post: Yes | No
The Following User Says Thank You to Idcatman3 For This Useful Post:
christopher (09-13-2017)
  #3  
Old 09-13-2017, 02:24 AM
LoudHandle LoudHandle is online now
Currently: Wrapping up my current builds, so I can start building my M-AXYS
Join Date: Apr 2011
Location: Valdez, AK
Age: 51
Posts: 3,648
Thanks: 368
Thanked 1,702 Times in 1,040 Posts
Rep Power: 21474846
LoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Idcatman3 View Post
This button?


If that's not showing up, try different layout options using the layout option in the dropdown at the bottom of (I believe) every page.

As for the links, please provide one that isn't working for you, as well as browser info.
A cut and paste of one of the emails
Dear LoudHandle,

Idcatman3 has just replied to a thread you have subscribed to entitled – Fix the Email notifications and replace the missing last post button – in the Suggestions and User Feedback forum of SnoWest Snowmobile Forum.

This thread is located at: https://www.snowest.com/forum/showth...7&goto=newpost

Here is the message that has just been posted: *************

---Quote (Originally by LoudHandle)--- Maybe it's just me; but none of the links in my E-mailed notifications (In the last two-three days) (when clicked on) loads at all. And while try to view the latest post, after logging on to Snowest; the Jump to the last post button is missing from every thread. Christopher and / or his assistant are failing us. ---End Quote--- This button? Image: https://www.snowest.com/forum/pictur...ictureid=34871

If that's not showing up, try different layout options using the layout option in the dropdown at the bottom of (I believe) every page.

As for the links, please provide one that isn't working for you, as well as browser info. *************

MacBook running Safari, Same issue on my iPhone, it tries to load but ends up with an error message saying the server would not respond. I have not tried from the PC at work. The last button re-appeared right after my original post. FWIW

Took forever to just reply to your inquiry. Failure to load. Snowest has been spiraling down hill for years, I really don't need the hassle / aggravation.
__________________
ALASKA

Last edited by LoudHandle; 09-13-2017 at 02:30 AM.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #4  
Old 09-13-2017, 12:41 PM
christopher's Avatar
christopher christopher is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2008
Location: Rigby, Idaho
Age: 54
Posts: 66,990
Thanks: 9,659
Thanked 12,836 Times in 6,093 Posts
Rep Power: 21474911
christopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond repute
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by LoudHandle View Post

MacBook running Safari, Same issue on my iPhone, it tries to load but ends up with an error message saying the server would not respond. I have not tried from the PC at work. The last button re-appeared right after my original post. FWIW

Took forever to just reply to your inquiry. Failure to load.
Trying to reproduce, but its working for me every time I attempt
__________________

Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #5  
Old 09-13-2017, 09:51 PM
LoudHandle LoudHandle is online now
Currently: Wrapping up my current builds, so I can start building my M-AXYS
Join Date: Apr 2011
Location: Valdez, AK
Age: 51
Posts: 3,648
Thanks: 368
Thanked 1,702 Times in 1,040 Posts
Rep Power: 21474846
LoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by christopher View Post
Trying to reproduce, but its working for me every time I attempt
It's working from the PC running Firefox at work; so must just be my (lack of) service provider. Thanks for looking into it.
__________________
ALASKA
Reply With Quote


1 out of 1 members found this post helpful. Rate this post: Yes | No
The Following User Says Thank You to LoudHandle For This Useful Post:
christopher (09-14-2017)
  #6  
Old 09-14-2017, 11:55 AM
christopher's Avatar
christopher christopher is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2008
Location: Rigby, Idaho
Age: 54
Posts: 66,990
Thanks: 9,659
Thanked 12,836 Times in 6,093 Posts
Rep Power: 21474911
christopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond reputechristopher has a reputation beyond repute
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by LoudHandle View Post
Snowest has been spiraling down hill for years, I really don't need the hassle / aggravation.

It's working from the PC running Firefox at work; so must just be my (lack of) service provider. Thanks for looking into it.
Sorry for your challenges man.
__________________

Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #7  
Old 09-14-2017, 12:06 PM
LoudHandle LoudHandle is online now
Currently: Wrapping up my current builds, so I can start building my M-AXYS
Join Date: Apr 2011
Location: Valdez, AK
Age: 51
Posts: 3,648
Thanks: 368
Thanked 1,702 Times in 1,040 Posts
Rep Power: 21474846
LoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond reputeLoudHandle has a reputation beyond repute
Default

My (lack of) service must have reset or restored something? Because it is 2000 times faster now. Not instant, but tolerable. Thanks again for checking your end.
__________________
ALASKA
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #8  
Old 09-18-2017, 01:47 AM
Juztterberi Juztterberi is offline
Currently: Not set.
Join Date: Sep 2017
Basic Member
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Juztterberi is an unknown quantity at this point
Default

Great! I learn a lot. Thank you
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Tags
it fail

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — Any way to fix slop in, or replace u-joint in steering post??? Thread Starter — Newfusion900 Forum — Polaris: 900 Replies — 5 Last Post — 04-11-2012 05:36 PM
Thread — Email Notifications Thread Starter — newfie09xtx Forum — Forum Rules & Instructions Replies — 0 Last Post — 09-20-2011 04:38 PM
Thread — now no email notifications Thread Starter — BIGGDAWG Forum — Suggestions and User Feedback Replies — 32 Last Post — 12-27-2009 05:36 PM

All times are GMT -6. The time now is 06:02 AM.