For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Ski-Doo: S-2000 and older 1998 and older, all models in the S-2000 chassis and older chassis models
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-22-2010, 10:36 AM
Rowdy1132 Rowdy1132 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Jan 2008
Basic Member
Age: 44
Posts: 336
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 38
Rowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enoughRowdy1132 will become famous soon enough
Default 809 misses after 1/4 throttle. Please help

Starts up first pull, idles and hits on all 3 cylinders, as soon as you go past quarter throttle, it starts missing. Middle cylinder plug is alittle wet, so i think it's something in there, pulled pipes, piston looks good, pulled power valve, look good. Switched plug wires around, still middle cylinder is wet. Gonna check reeds tonight, but really stumped. Compression seems good too. Any help would be appreciated. thanks....
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 12:42 PM.












no new posts