For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Arctic Cat: M Series 2005-2011, all models in the M-series chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-27-2019, 11:26 AM
catfan_8 catfan_8 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Mar 2019
Basic Member
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
catfan_8 is an unknown quantity at this point
Default 2008 M1000 VOLT flashing on speedo

So my 2008 M1000 started missing and sputtering on my last ride. Got it home and when I fired it up I have VOLT come up on the speedo when I touch the throttle. The miss/sputter is still there as well and seems like the idle is pretty rough. I checked the ground and it was loose. I tightened it up hoping the problem would go away, it didn't. I looked for bare/worn wires but didn't see any. Any help on where to look next or ideas would be deeply appreciated. Thanks in advance
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — 2008 M1000 CCU flashing???? Thread Starter — snwman77 Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 9 Last Post — 02-23-2012 05:48 PM
Thread — ECU Code 'VOLT' flashing please help Thread Starter — E Money Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 3 Last Post — 01-08-2012 04:20 PM
Thread — 08 M1000 bad speedo, flashing Codes please HELP Thread Starter — Tankman Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 5 Last Post — 03-16-2010 07:30 PM
Thread — Dash display Flashing VOLT? Thread Starter — Good Ole Boy Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 5 Last Post — 12-23-2009 09:13 AM

All times are GMT -6. The time now is 11:29 PM.








no new posts