For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Polaris: Pro-Ride 2010 and up, all models in the Pro-Ride chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-07-2019, 04:48 PM
Rush600guy Rush600guy is offline
Currently: Not set.
Join Date: Jan 2019
Location: Nome, AK
Basic Member
Age: 30
Posts: 44
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond repute
Default Temp stuck reading only at 188°F?

Didnt have this issue a few days ago, but everytime I start my sled it reads only 188°F.
Any ideas?
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 03-07-2019, 10:18 PM
revrider07 revrider07 is offline
Currently: 850 modder
Join Date: Feb 2008
Location: ND
Posts: 1,442
Thanks: 432
Thanked 278 Times in 196 Posts
Rep Power: 21474849
revrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond reputerevrider07 has a reputation beyond repute
Default

Is it on fire? Just Kidding check connection to gauge and also regulator
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
The Following User Says Thank You to revrider07 For This Useful Post:
Rush600guy (03-08-2019)
  #3  
Old 03-12-2019, 02:36 PM
NapaMatt's Avatar
NapaMatt NapaMatt is offline
Currently: Stocking shelves, Need Parts??
Join Date: Mar 2009
Location: Stewartville, MN
Age: 34
Posts: 4,865
Thanks: 1,214
Thanked 414 Times in 309 Posts
Rep Power: 21474851
NapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond reputeNapaMatt has a reputation beyond repute
Garage
Default

need a new sensor!!
__________________
FOR SALE... SLP Pipe Set For Pro RMK 800... PM. Me for Details BRAND NEW 2013 ASSAULT PIGGY BACK FRONT SHOCKS FOR SALE!! $$650!!! Gas Tank From a 07 Switchback/ Seat Red and Black No tears. Plus fuel lines.
http://www.napaonline.com/
Theye Supply 1-507-533-6610
Auto Parts, Snowmobile, ATV, Truck and Trailer.. and
Shop Local!!
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #4  
Old 03-16-2019, 12:55 PM
MooseMN MooseMN is offline
Currently: Not set.
Join Date: Mar 2019
Basic Member
Age: 44
Posts: 12
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 0
MooseMN is an unknown quantity at this point
Default

Un plug sensor see if it changes should either read low temp or high temp. If changes then most likely needs a new sensor.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #5  
Old 05-01-2019, 04:35 PM
Rush600guy Rush600guy is offline
Currently: Not set.
Join Date: Jan 2019
Location: Nome, AK
Basic Member
Age: 30
Posts: 44
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond repute
Default

Oddly enough it started working again, thanks guys
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — Where are you reading engine temp at? Thread Starter — Yooperwoods Forum — Snow bikes Replies — 17 Last Post — 12-27-2016 09:55 PM
Thread — 2013 M1100 153 #2704-188 - shock frt arm-zero pro 11.25" Thread Starter — DCXR1000 Forum — Suspension/Shocks (Swapmeet) Replies — 2 Last Post — 11-21-2013 12:28 PM
Thread — TEMP READING ON 08 600 RMK Thread Starter — sonday_2 Forum — Polaris: IQ Replies — 2 Last Post — 11-27-2010 01:52 PM
Thread — High intake temp reading. Bad ADA sensor??? Thread Starter — Kestrel2126 Forum — Polaris: TURBO Replies — 5 Last Post — 02-25-2010 10:58 PM
Thread — temp reading? Thread Starter — CHARIOT OF DOOM Forum — Polaris: TURBO Replies — 2 Last Post — 02-15-2010 07:13 PM

All times are GMT -6. The time now is 01:45 AM.








no new posts