For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Polaris: Pro-Ride 2010 and up, all models in the Pro-Ride chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-01-2019, 01:46 PM
Rush600guy Rush600guy is offline
Currently: Not set.
Join Date: Jan 2019
Location: Nome, AK
Basic Member
Age: 31
Posts: 45
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond repute
Default +7,200 rpm WOT top end bog/skipping

+7,200 rpm WOT top end bog, sounds like a belt/track skip? unheard of?

Oddly at the same time the Dash cluster RPM fades after 7200 rpm, signifying odd/unstable RPM #'s while the motor just rips... causing the skip, vibrates the whole sled, and is quite aggressive to feel, right after the engine bogs at unknown rpm/wot.
Thinking it's my VES... ? Springs are corroded.

2012 motor in a 2010 chassis
AAEN pipe/muffler
v force 3r reeds
power commander v (auto tune on the way)
carbon fiber belt
sea level - nothing done to clutch weights.
haven't touched the track - will re-tune soon.
aftermarket high output stator - bad timing?

Last edited by Rush600guy; 05-02-2019 at 03:11 PM.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 05-04-2019, 07:04 PM
Rush600guy Rush600guy is offline
Currently: Not set.
Join Date: Jan 2019
Location: Nome, AK
Basic Member
Age: 31
Posts: 45
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Rush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond reputeRush600guy has a reputation beyond repute
Default

My cogs are shot, and somehow lost a tensioner.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Tags
600, polaris, pro r, rush, wot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — XM top end bog?? Thread Starter — KevinW Forum — Ski-Doo: XM Sleds Replies — 7 Last Post — 12-29-2015 06:58 PM
Thread — M7 top end bog Thread Starter — mtn_rider08 Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 1 Last Post — 12-19-2012 07:25 PM
Thread — 06 M7 WOT bog and loss of RPM's Thread Starter — mattymac Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 12 Last Post — 12-02-2012 10:24 AM
Thread — top end bog Thread Starter — lpylat Forum — Polaris: 900 Replies — 4 Last Post — 02-13-2011 08:14 PM
Thread — 06 M7 Top End Bog Thread Starter — M8 Rider Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 2 Last Post — 01-02-2010 01:32 PM

All times are GMT -6. The time now is 05:52 AM.




no new posts