For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Yamaha: Boosted Sleds (Turbo or Supercharged) Turbo discussion for Yamaha aftermarket Turbo or Super Charged sleds.
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-04-2018, 01:25 AM
xpturbo600 xpturbo600 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Oct 2009
Basic Member
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 38 Times in 21 Posts
Rep Power: 1853731
xpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond reputexpturbo600 has a reputation beyond repute
Default Viper turbo lost all power during idle

I was wondering if anyone has had a similar issue. I was finishing up some updates to my turbo 2015 sr viper and needed to heat cycle to the motor to top off the coolant level. I started the sled outside and it idled for about 30 seconds to a minute. Then out of nowhere the sled stopped running. I tried to restart the sled and found no power by turning the key. I do not have power for anything...gauge, key, hard wired air to water pump, fan, etc. To test for power in the system, I shorted the two posts on the solenoid and it turned the starter over. No fuses are blown and all ground wires and connections look fine. When I test the lithium battery, it passes with flying colors. I am not sure if there is a main fuse in the harness somewhere I cannot see. I am out of ideas and wanted to see if anyone has experienced something similar. My other idea is to test the relays. However, I am not sure if that is beneficial. I do not know where the gauge or key gets power from since I lose the power connection in the harness. My next move is to take it to a dealer or give up for a while since school starts again next week.

Also, does anyone have a wiring diagram for a 2015 SR Viper?
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — Low idle / flicker of cluster / power off Thread Starter — Dpoole Forum — Polaris: AXYS Replies — 8 Last Post — 12-20-2016 04:38 PM
Thread — Viper sputters off idle. Thread Starter — yamahajohnson220 Forum — Yamaha Replies — 10 Last Post — 01-27-2016 10:06 PM
Thread — Idle issue on 2015 viper Thread Starter — steve vinot Forum — Yamaha: Boosted Sleds (Turbo or Supercharged) Replies — 0 Last Post — 01-26-2015 09:52 PM
Thread — Help! Lost power to only aux power only on 09m1000 Thread Starter — M1000Mod162 Forum — Arctic Cat: TURBO Replies — 4 Last Post — 09-17-2012 09:31 PM
Thread — 2002 viper will not idle. Thread Starter — Arink Forum — Yamaha: 2-stroke Replies — 13 Last Post — 01-18-2010 09:47 PM

All times are GMT -6. The time now is 01:52 AM.