For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Arctic Cat: 1M 2001-2005, all models in the Mountain Cat / 1M chassis
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-07-2017, 07:47 PM
HANDSOME HANDSOME is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2007
Location: Pouce Coupe
Age: 46
Posts: 1,400
Thanks: 536
Thanked 111 Times in 79 Posts
Rep Power: 0
HANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond reputeHANDSOME has a reputation beyond repute
Default 03 800 efi going into limp mode

My buddy, has an 03 mountain cat that when you pin it it runs hard for a little bit then goes into a limp mode.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 12-08-2017, 09:02 PM
Goin For Snow's Avatar
Goin For Snow Goin For Snow is offline
Currently: Waiting for snow
Join Date: Apr 2002
Location: South Haven MN
Age: 47
Posts: 1,104
Thanks: 385
Thanked 139 Times in 84 Posts
Rep Power: 16293814
Goin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond reputeGoin For Snow has a reputation beyond repute
Default

check the temp sensor wire between cylinders on top mine had a broke wire would go into limp off and on
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — 800 axys keeps going into limp mode Thread Starter — foxxman Forum — Polaris: AXYS Replies — 20 Last Post — 01-20-2018 01:34 PM
Thread — 09 polaris dragon 800 going into limp mode. Thread Starter — dragon800nick Forum — Polaris: IQ Replies — 2 Last Post — 03-01-2015 09:50 PM
Thread — Help... 09 dragon 800 goes in limp mode? Thread Starter — Jayxcr Forum — Polaris: IQ Replies — 15 Last Post — 01-04-2013 07:36 PM
Thread — 800 etec limp mode Thread Starter — luongo01 Forum — Ski-Doo: XP Sleds Replies — 1 Last Post — 12-24-2012 04:59 PM
Thread — Is there a failsafe mode(limp mode) on Nytro if overheat going down the trail? Thread Starter — snowmanx Forum — Yamaha: 4-Stroke Replies — 9 Last Post — 01-04-2012 08:20 PM

All times are GMT -6. The time now is 04:40 PM.

no new posts