For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
New Member Testing Area If you want to play with your messages and try different features, you can use this area to post and play to your hearts content without annoying anyone.
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2016, 11:54 AM
CB guy CB guy is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2016
Location: Crested Butte Colorado
Basic Member
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
CB guy is an unknown quantity at this point
Default Black Sludge

I have a 2000 Trail RMK 550. The pull cord got very difficult to pull, but after multiple pulls it would run pretty good. It seemed easier to start after I got it run the first time. I final took it to my mechanic, he found these black sludge in the bottom end. He said he had never seen anything like before and had rented that same for a number of years. He said that luckily Polaris but drain plugs in that model. I have only run Polaris 2-stock oil. Everything seemed to be working a lot better for a while. But as winter was coming to close it seemed the problem was coming back. Can anyone tell me what I can suggest to the mechanic to be looking for?
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — WTT Red/black/white 2012 RMK Pro seat for black or black/white Thread Starter — boondockbettie Forum — Seats (Swapmeet) Replies — 0 Last Post — 09-09-2012 12:14 PM
Thread — 700cc White Smoke and Brown Sludge Thread Starter — ippielb Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 7 Last Post — 11-17-2011 10:09 AM
Thread — Black, thick sludge in belly pan Thread Starter — captcolby Forum — Polaris: Pro-Ride Replies — 8 Last Post — 01-23-2011 09:35 AM
Thread — Sludge from VES pump?? Thread Starter — searafter35 Forum — Polaris Replies — 10 Last Post — 12-18-2009 11:53 PM

All times are GMT -6. The time now is 01:01 PM.