For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Yamaha: 4-Stroke Includes all Yamaha 4-strokes, Nytro, Apex, Phazer, etc
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-31-2015, 02:14 PM
TRUEBLUEMAX TRUEBLUEMAX is offline
Currently: Just got the 16 Cat LE Yahoo!!
Join Date: Aug 2010
Location: Hooper, Utah
Posts: 750
Thanks: 107
Thanked 213 Times in 168 Posts
Rep Power: 0
TRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond reputeTRUEBLUEMAX has a reputation beyond repute
Default Coolant Temp Sensor not working right

I have a 2009 Nytro. I have never had a gauge to actually read the coolant temp on this sled. I do have a Koso gauge that I have been using that reads coolant temp. I just bought a Pod 300 to run with the Power Commander that I have. When I hooked it up and set coolant temp as one of the readouts it comes up as -45 degrees and never changes. Not sure if there is a problem with the sensor or the Power Commander??? The red light that comes on when you start it till it warms up still works as it should so I would imagine that it the computer is seeing the right temp.

Anybody seen similar problem? Any ideas???
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — what is the size of coolant temp sensor on 08 xp 800r? Thread Starter — Tonyskidoo800r Forum — Ski-Doo: XP Sleds Replies — 0 Last Post — 03-07-2013 02:24 PM
Thread — Anyone have a King Cat coolant temp sensor? Thread Starter — 2005 1m Forum — Arctic Cat: 1M Replies — 1 Last Post — 02-28-2011 09:59 PM
Thread — M8 Coolant temp sensor location / replacement Thread Starter — jgw50 Forum — Arctic Cat: M Series Replies — 6 Last Post — 01-04-2011 10:35 AM
Thread — Where is the M7 Coolant Temp Sensor Thread Starter — m7boondocker Forum — Arctic Cat Replies — 1 Last Post — 12-26-2007 10:13 PM
Thread — how do you test the coolant temp sensor in 02? Thread Starter — 2500hd Forum — Polaris Replies — 5 Last Post — 12-05-2007 08:48 PM

All times are GMT -6. The time now is 12:24 PM.