For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Suggestions and User Feedback Got an idea or comment about how things could work better on SnoWest? Post it here.This is your forum to let SnoWest know what you think about the forums.
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-15-2014, 11:54 AM
diamonddave's Avatar
diamonddave diamonddave is offline
Currently: <<In-House PolarisTechnician not as involved in the shop
Join Date: Apr 2006
Location: Thieve Capital AKA Federal Way, WA.
Posts: 4,647
Thanks: 1,153
Thanked 1,482 Times in 866 Posts
Rep Power: 21474853
diamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond repute
Default Really....????

If it isn't slow typing, slow load times, some pop-up of games when using the I-pad, now it's this....maybe I should go to rehab and forget this place.

This has been all morning...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture1.jpg
Views:	206
Size:	94.0 KB
ID:	244541  
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 12-15-2014, 11:55 AM
diamonddave's Avatar
diamonddave diamonddave is offline
Currently: <<In-House PolarisTechnician not as involved in the shop
Join Date: Apr 2006
Location: Thieve Capital AKA Federal Way, WA.
Posts: 4,647
Thanks: 1,153
Thanked 1,482 Times in 866 Posts
Rep Power: 21474853
diamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond repute
Default

And it is happening in all sections of the forum I've tried to visit.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #3  
Old 12-15-2014, 12:12 PM
Cat401 Cat401 is offline
Currently: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Join Date: Nov 2009
Age: 55
Posts: 66
Thanks: 45
Thanked 41 Times in 12 Posts
Rep Power: 3837071
Cat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond repute
Default

I can help you with that....
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #4  
Old 12-15-2014, 12:20 PM
Cat401 Cat401 is offline
Currently: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Join Date: Nov 2009
Age: 55
Posts: 66
Thanks: 45
Thanked 41 Times in 12 Posts
Rep Power: 3837071
Cat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond reputeCat401 has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Cat401 View Post
I can help you with that....
I sent you a PM...let me know if it helped you
Reply With Quote


1 out of 1 members found this post helpful. Rate this post: Yes | No
  #5  
Old 12-15-2014, 06:29 PM
Pro-8250's Avatar
Pro-8250 Pro-8250 is offline
Currently: Have fun while you can
Join Date: Mar 2008
Location: Northern MN.
Age: 62
Posts: 4,043
Thanks: 1,972
Thanked 1,135 Times in 665 Posts
Rep Power: 21474851
Pro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond reputePro-8250 has a reputation beyond repute
Default

I have not seen this. Normally this crap happens only to me!
__________________
They make take me but never take us all.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #6  
Old 12-16-2014, 01:59 PM
diamonddave's Avatar
diamonddave diamonddave is offline
Currently: <<In-House PolarisTechnician not as involved in the shop
Join Date: Apr 2006
Location: Thieve Capital AKA Federal Way, WA.
Posts: 4,647
Thanks: 1,153
Thanked 1,482 Times in 866 Posts
Rep Power: 21474853
diamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond reputediamonddave has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Cat401 View Post
I sent you a PM...let me know if it helped you
Thank you. I replied as I was a little confused.


What is funny is I was able to recreate the issue in the pic above 3 more times yesterday. It would happen each time after visiting SW user Bikeman ('s) new website Speed Shop Inc.

If I closed the browser and reopened, then this site was back to normal. However, when I went to website Speed Shop Inc. and then returned to Snowest, I had those issues.

So now I'm just back to the typing issues.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #7  
Old 12-17-2014, 03:36 PM
zalez's Avatar
zalez zalez is offline
Currently: #Quietly Ninja'd out!!
Join Date: Jan 2012
Posts: 2,812
Thanks: 224
Thanked 499 Times in 385 Posts
Rep Power: 21335923
zalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond reputezalez has a reputation beyond repute
Default

So first thing I would do:

1. Right click on your taskbar and Select the option to start task manager.
2. Select the tab that is labeled "Processes". Make sure it has the option selected to show all processes for all users.
3. Click on the column labeled "CPU", and if the values remain at 0, click it again.
4. Take a screenshot of that screen and post back here.

Do this when you are not having issues and when you can reproduce the issue.

On a side note, remove one of the two antiviruses running on your computer. When it comes to that, two is not better than one. (I'd suggest removing AVG).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	taskman.jpg
Views:	129
Size:	138.5 KB
ID:	244755  
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 07:24 AM.