SnoWest Snowmobile Forum - View Single Post - Broken Pipe
Thread: Broken Pipe
View Single Post
  #4  
Old 03-29-2018, 01:24 PM
spoon's Avatar
spoon spoon is offline
Currently: Might grow up one day, just not today
Join Date: Dec 2007
Location: Kootenays, BC
Posts: 751
Thanks: 57
Thanked 172 Times in 84 Posts
Rep Power: 7341940
spoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond reputespoon has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Radar78 View Post
I bought a carryover Ď16 LTD M8000 this year. After the first 150 miles I noticed the tab that holds the spring between the pipe and silencer had broken off of the pipe. My dealer warrantied the pipe but I noticed now after roughly 300 miles, the same tab has broken again. Anybody else ever seen this? Why is it breaking and is there a fix? Everything lines up very well so Iím kinda confused.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Do you have an aftermarket silencer? If so there may be too much tension on spring. My 16 has 1000 miles no issues with a can on it.
__________________
2013 PC800 153 LE, New Project!
TM1000 with 174x3" CE, Timbersled, PCV with Autotune and 3076 WTA Custom Turbo
12 RMK 600 (wifes sled but I like it too)
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
The Following User Says Thank You to spoon For This Useful Post:
Radar78 (03-31-2018)