For support please email or pm Christopher christopher@snowestonline.com



Upgrade to Premium
Polaris: TURBO Turbo discussion for Polaris aftermarket turbo sleds
Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-08-2013, 10:55 PM
tdorval's Avatar
tdorval tdorval is offline
Currently: Not set.
Join Date: Dec 2007
Location: Rye, CO
Age: 29
Posts: 1,096
Thanks: 49
Thanked 133 Times in 96 Posts
Rep Power: 13851457
tdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond reputetdorval has a reputation beyond repute
Default Bully Dog Reflash

I was just wondering if the kits that use the bully dog head unit to reflash the sled to the turbo map are able to re-install the stock map if you decide to remove the turbo for what ever reason. I was going to call a shop but figured it would be good for everyone considering these to know.

Thanks
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #2  
Old 09-09-2013, 06:29 AM
Boston Racing's Avatar
Boston Racing Boston Racing is offline
Currently: Putting smiles on peoples faces one turbo kit at a time...
Join Date: Nov 2007
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 3,423
Thanks: 454
Thanked 1,051 Times in 563 Posts
Rep Power: 21474848
Boston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond reputeBoston Racing has a reputation beyond repute
Default

Yes
__________________
Your Silber Turbo Rep!
PM Me for all your Silber Turbo and Zbroz Racing needs and as always, we offer special pricing for Snowest Members!

For Tech Support PM me and I will give you my Cell number.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #3  
Old 09-09-2013, 09:26 AM
m1kflyingtiger's Avatar
m1kflyingtiger m1kflyingtiger is offline
Currently: Waiting for winter.
Join Date: Jan 2010
Location: Anchorage, Ak
Posts: 906
Thanks: 139
Thanked 248 Times in 155 Posts
Rep Power: 21474843
m1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond reputem1kflyingtiger has a reputation beyond repute
Default

Does the Polaris ecu keep record of flashes?
__________________
2013 PRO-RMK 800 155
2012 PRO-RMK 600 155
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #4  
Old 09-10-2013, 12:23 PM
Iceman56's Avatar
Iceman56 Iceman56 is offline
Currently: Not set.
Join Date: Nov 2007
Age: 31
Posts: 1,178
Thanks: 411
Thanked 254 Times in 162 Posts
Rep Power: 21474846
Iceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond reputeIceman56 has a reputation beyond repute
Default

Can one Bullydog unit reflash more then one ecu at the same time? If you buy the unlock for your sled can you use someone else's unit to flash yours? Or do you have to buy the whole unit?
__________________
2016 Axys 155" BD Sidekick, Fox QS3 shocks
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #5  
Old 09-11-2013, 12:53 AM
brycter's Avatar
brycter brycter is offline
Currently: Etec and axys mods all the time
Join Date: Nov 2007
Location: West Haven, Utah
Posts: 1,427
Thanks: 354
Thanked 445 Times in 227 Posts
Rep Power: 21474846
brycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond reputebrycter has a reputation beyond repute
Default

The bully dog can only reflash the ecu it is hooked to. You can change and put it on another sled wanted but he other sled would have to go ack to stock.
__________________
tp pic.jpg
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
The Following User Says Thank You to brycter For This Useful Post:
Iceman56 (09-11-2013)
  #6  
Old 09-11-2013, 07:05 AM
mountainhorse's Avatar
mountainhorse mountainhorse is offline
Currently: CONTEMPLATING: "Be a good person... and think of the other guy".
Join Date: Dec 2005
Location: West Coast
Posts: 13,996
Thanks: 6,407
Thanked 7,738 Times in 3,383 Posts
Rep Power: 21474860
mountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond repute
Default

Is the question .... Can you use the bullydog as a "re-flashing tool" ??


"
__________________
.






Signature:
.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #7  
Old 09-11-2013, 07:06 AM
mountainhorse's Avatar
mountainhorse mountainhorse is offline
Currently: CONTEMPLATING: "Be a good person... and think of the other guy".
Join Date: Dec 2005
Location: West Coast
Posts: 13,996
Thanks: 6,407
Thanked 7,738 Times in 3,383 Posts
Rep Power: 21474860
mountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond reputemountainhorse has a reputation beyond repute
Default

So... does it actually re-flash the EPROM or "mod" it while it is connected?


.
__________________
.






Signature:
.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
  #8  
Old 09-11-2013, 11:15 AM
friscospices.com friscospices.com is offline
Currently: SHR 880 Stage II
Join Date: Nov 2007
Location: Nebraska
Age: 53
Posts: 827
Thanks: 120
Thanked 257 Times in 123 Posts
Rep Power: 0
friscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond reputefriscospices.com has a reputation beyond repute
Default

If its like the rest of there products. It will reflash only the ecu it has flashed. In other word once its used on a ecu it cant be used on another ecu . It only remembers the ecu it is flashing with the aftermarket map. So it records the stock ecu then flashes the new map on the stock ecu. If and when you want to go back to stock you use it to restore the recorded stock info back from the bully dog box to your stock ecu. It must flash the ecu it does not need to be hooked up to work.
Reply With Quote


Rate this post: Yes | No
The Following 3 Users Say Thank You to friscospices.com For This Useful Post:
AndrettiDog (09-18-2013), Boston Racing (09-11-2013), gunnerthesnowman (09-11-2013)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Thread — Bully Dog-Triple Dog Power Pup Thread Starter — chunkysoup Forum — Truck/Truck Accessories (Swapmeet) Replies — 13 Last Post — 11-26-2011 10:33 AM
Thread — Edge Evolution CTS vs Bully Dog Triple Dog GT Thread Starter — Scott Forum — Trucks and Trailers Replies — 8 Last Post — 08-11-2010 02:45 PM
Thread — Bully Dog tri-dog programer Thread Starter — SpokaneRMK Forum — Truck/Truck Accessories (Swapmeet) Replies — 1 Last Post — 03-29-2009 03:14 PM
Thread — bully dog tripple dog downloader for 06-07 chev, dodge ,ford diesel trucks Thread Starter — lightening800 Forum — Truck/Truck Accessories (Swapmeet) Replies — 1 Last Post — 06-25-2008 05:21 PM
Thread — Bully Dog triple Dog New in Alberta Thread Starter — Air-Doo Forum — Truck/Truck Accessories (Swapmeet) Replies — 0 Last Post — 01-05-2008 04:34 PM

All times are GMT -6. The time now is 09:18 PM.